Pihka-ravintolat ja Wesq´s BBQ & Sausage yhteistyöhön

Me Pihkoissa etsimme koko ajan laadukkaita ja intohimoisesti työhön ja tuotteeseensa suhtautuvia yhteistyökumppaneita niin raaka-ainetoimittajista kuin tuottajistakin. Aloitimme yhteistyön kivenkovan makkaroihin erikoistuneen käsityöläisen kanssa. Wesq’s BBQ & Sausage tekee artesaanimakkarat ja BBQ-lihat hyvällä twistillä ja tekemisessä näkyy ja maistuu rakkaus lajiin. Wesq’s lammasmakkaraa voit ostaa kätevästi Pihkasta vaikka pääsiäisen herkkupöytään. Klikkaa tästä Meclun pääsiäismenuun ja ei kun tilaamaan.

Tässä alla vielä Wesq’s-tarinaa Vesan itsensä kertomana.

”Liikeidea syntyi jo pidemmän aikaa kyteneestä ajatuksesta artesaanilihatuotteita kohtaan. Alkuun savustin lihoja pienimuotoisesti ja pikkuhiljaa makkaranvalmistus tuli kuvaan työskennellessäni vielä osa-aikaisesti ravintolassa ja aloin valmistamaan heille käsityönä brunssimakkarat. Kesäkuusta 2016 lähtien olen keskittynyt artesaanimakkaran ja BBQ-/palvilihojen valmistukseen. Nyt vuosi myöhemmin pääpaino on edelleen makkaratuotteissa ja pikkuhiljaa tuotepiiri lajeenee myös käsityöpatéisiin. Tuotteissa haluan panostaa laadukkuuteen, vahvoihin makuihin ja mahdollisimman pitkälle käsityöhön. Laadukkaat raaka-aineet ovat kaikkien tuotteiden perusta.”

Vesa Hallamaa
Wesq’s BBQ & Sausage

Wesq’s BBQ & Sausagen löydät verkosta seuraavista osoitteista:
www.wesqsbbq.fi
www.facebook.com/WESQSBBQ/

20161205_antin-keittiössä_188_web